Bestyrelsen

Anders Ehlers Andersen, advokat (forperson), 43 år, mand

Tiltrådt bestyrelsen d. 23. februar 2016, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, uafhængig.

Bestyrelsesforperson i Analog ApS, bestyrelsesmedlem i Tænketanken Demokratisk Erhverv,.,  bestyrelsesmedlem i UBSBOLIG A/S, butiksbestyrelsesforperson i SuperBrugsen Nørrebrogade, direktør i Ehlers Advokatanpartsselskab, direktør i Ehlers Advokatanpartsselskab Holding, suppleant i bestyrelsen for i A/B Ro-Aks, bestyrelsesmedlem i Regensianersamfundet, medlem af Ankenævnet for Statens Uddannelsesstøtteordninger, landsrådsmedlem i Coop a.m.b.a., repræsentantskabsmedlem i Merkur Andelskasse, bestyrelsesmedlem i Foreningen for Demokratiskolen, forperson for huslejenævnet Frederiksberg, forperson i DISfonden, bestyrelsesmedlem Thorhøjgåard fonden og bestyrelsesmedlem i Svanholm Oplevelser. Bestyrelsesmedlem Jørgen Mikkelsen Sørensens familiefond.

 

Eric Karl Dietrich Zehmke, arkæolog, 62 år, mand

Tiltrådt bestyrelsen d. 30. november 2011, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, ikke-uafhængig.

Initiativtager til Projekt Ulvsborg Historisk Værksted fra 1997 og frem.

Medstifter af og formand for Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner i 1998-2010. Direktør for Fonden Ulvsborg Historisk Værksted fra den stiftes i 2004 og frem til 2010. Forskning, rekonstruktion, arkitekttegninger og historisk konception af Ulvsborgprojektet

Udpeget af Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner, foreningen er tillige stifter af fonden.

Linda Boserup Jensen, administrativ medarbejder, 52 år, kvinde

Tiltrådt bestyrelsen 13. marts 2016, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, ikke-uafhængig.

Skolesekretær på Odden-Nykøbing-Egebjerg Skole, bestyrelsesformand i Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner. Medstifter og bestyrelsesmedlem og  i foreningen Hjerterum 

Udpeget af Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner, foreningen er tillige stifter af fonden.

Peter Cameron, Direktør PV Greve a/s, Divisionsdirektør i Arkilvejservice, 49 år, mand

Tiltrådt bestyrelsen 2020, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, uafhængig.

Desuden bestyrelsesmedlem i Sikre veje og Infra group Denmark