Bestyrelsen

Anders Ehlers Andersen, advokat (formand), 42 år, mand

Tiltrådt bestyrelsen d. 23. februar 2016, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, uafhængig.

Bestyrelsesformand i Analog ApS, bestyrelsesmedlem i Tænketanken Demokratisk Erhverv, bestyrelsesmedlem CPH Food Space a.m.b.a.,  bestyrelsesmedlem i UBSBOLIG A/S, butiksbestyrelsesformand i SuperBrugsen Nørrebrogade, direktør i Ehlers Advokatanpartsselskab, direktør i Ehlers Advokatanpartsselskab Holding, bestyrelsesmedlem i A/B Ro-Aks, bestyrelsesmedlem i Regensianersamfundet, medlem af Ankenævnet for Statens Uddannelsesstøtteordninger, medlem af censorkorpset ved De juridiske universitetsuddannelser, landsrådsmedlem i Coop a.m.b.a., repræsentantskabsmedlem i Merkur Andelskasse, bestyrelsesmedlem i P+ Pensionskassen for Akademikere, bestyrelsesmedlem i Foreningen for Demokratiskolen og direktør i Projektselskabet DISF ApS.

Eric Karl Dietrich Zehmke, arkæolog, 60 år, mand

Tiltrådt bestyrelsen d. 30. november 2011, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, ikke-uafhængig.

Initiativtager til Projekt Ulvsborg Historisk Værksted fra 1997 og frem.

Medstifter af og formand for Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner i 1998-2010. Direktør for Fonden Ulvsborg Historisk Værksted fra den stiftes i 2004 og frem til 2010. Forskning, rekonstruktion, arkitekttegninger og historisk konception af Ulvsborgprojektet

Udpeget af Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner, foreningen er tillige stifter af fonden.

 

Linda Boserup Jensen, administrativ medarbejder, 50 år, kvinde

Tiltrådt bestyrelsen 13. marts 2016, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, ikke-uafhængig.

Skolesekretær på Odden-Nykøbing-Egebjerg Skole, bestyrelsesformand i Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner.

Udpeget af Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner, foreningen er tillige stifter af fonden.

Peter Cameron, Direktør PV Greve a/s, 48 år, mand

Tiltrådt bestyrelsen 2020, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, uafhængig.

Desuden bestyrelsesmedlem i Sikre veje og Infra group Denmark

Signe Nielsen, pt på orlov fra sit job som organisationskonsulent i FOA, 41 år, kvinde

Tiltrådt bestyrelsen december 2020, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, uafhængig.

Desuden formand for FOLA –Forældrenes Landsorganisation. Tidligere formand for bestyrelsen i Dosseringens vuggestue og Tømrergades Børnehave. Tidligere medlem af bestyrelsen for AFS Interkultur