Blidebyggeri – Summerschool

Blide Skitse

onsdag 06. juli 2022 - torsdag 07. juli 2022

På dette års science summerschool skal vi bygge en midderalderlig kastemaskine. Det man kalder en blide. Når bliden er bygget vil vi sammen affyre den. Vi skal teste den så vi ved den fremover kan bruges til forskellige arrangementer på Ulvsborg.

Du behøver ikke kunne bygge noget før du kommer. Vores søde og dygtige instruktører skal nok lære dig det du har brug for. Det vigtigste er, at vi har det sjovt mens vi arbejder på projektet. Bagefter er vi helt sikkert klogere på byggeri, skudvikler, ballast og en masse andet.

Sommerskole forløber fra mandag d. 4. juli til og med torsdag d. 7. juli fra klokken 10:00 – 14:00 alle dage. Man deltager alle fire dage. Forløbet er gratis.

Du skal være mellem 10-16 år for at deltage. Tilmelding til mkofod@ulvsborg.dk

Science summershool er støttet af Villumfondens Science pulje.

Kommende aktiviteter

Afhentning af Våbenskjold

onsdag 27. september 2023 - torsdag 19. oktober 2023

Det er nu muligt at afhente sit våbenskjold. Onsdag d. 4.10 er vi her fra 15:00 til 20:00, ellers er vi her mandage, onsdage og torsdage om formiddagen. Skriv til ulvsborg@ulvsborg.dk for at aftale nærmere. I efterårsferien, kan våbenskjoldet afhentes i entrételtet mellem 10.00 og 16:00.

Efterårsferie på Ulvsborg

søndag 15. oktober 2023 - torsdag 19. oktober 2023

Det er blevet efterår på Stormandsgården. Så beboerne har travlt med gøre klar til koldere og mørkere tider. Hverdagen er fuld af gøremål, der skal sankes urter, bages, kærnes smør og så skal brændeskuret fyldes med brænde. Der ar masser at gøre, så kom og giv en hånd med. Du kan også gå på besøg i stormandens kammer, tage på gudetur, deltage i kamptræningen, skyde med bue og pil eller grille en pølse over bålet.

3 dage som Middelalderfamilie

søndag 15. oktober 2023 - onsdag 18. oktober 2023

For de eventyrlystne er det nu muligt at tilbringe 3 dage af efterårsferien i middelalderen. Her vil I få chance for at opleve en længe svunden tid hvor livet var meget anderledes end i dag. I løbet af de 3 dage vil I få en sanselig oplevelse der sætter sig i både krop og sjæl. I vil føle tøjet, smage maden, dufte røgen fra bålet og måske endda høre uglen i løbet natten. Læs mere her; https://ulvsborg.dk/udlejning/hytter-og-lejrplads/