Kom og se en blide blive bygget

ulvsborg---2652022_52110845522_o

onsdag 06. juli 2022 - torsdag 07. juli 2022

Stormandens tømmermester har sammen med sine lærlinge gang i et helt særligt projekt. de er nemlig blevet bedt om at bygge en blide. Bliden er en middelalderlig kaste/krigsmaskine. Tømmermesteren har lovet at have den færdig sidst på ugen så den kan blive skudt ind(prøvet af).
Udover blidebyggeriet er der mulighed for at besøge hyrden der har taget bolig i bagehuset hvor han bager fladbrød og laver ost. Giv ham en hånd med malkningen og produktionen af mel så bliver han glad. Du kan også besøge husfruen i Fløjhuset og munken eller lugekonerne i urtehaven, Gå din egen gudetur og lær mere om de gamle tiders guder men ve dig fra at fortælle husfruen om turen for hun tror på hvidekrist og kan ikke lide de gamle guder. Buebanen har selvfølgelig også åbent og væbner Henrik slås gerne med dem der skulle få lyst til at det.

Kommende aktiviteter

Afhentning af Våbenskjold

onsdag 27. september 2023 - torsdag 19. oktober 2023

Det er nu muligt at afhente sit våbenskjold. Onsdag d. 4.10 er vi her fra 15:00 til 20:00, ellers er vi her mandage, onsdage og torsdage om formiddagen. Skriv til ulvsborg@ulvsborg.dk for at aftale nærmere. I efterårsferien, kan våbenskjoldet afhentes i entrételtet mellem 10.00 og 16:00.

Efterårsferie på Ulvsborg

søndag 15. oktober 2023 - torsdag 19. oktober 2023

Det er blevet efterår på Stormandsgården. Så beboerne har travlt med gøre klar til koldere og mørkere tider. Hverdagen er fuld af gøremål, der skal sankes urter, bages, kærnes smør og så skal brændeskuret fyldes med brænde. Der ar masser at gøre, så kom og giv en hånd med. Du kan også gå på besøg i stormandens kammer, tage på gudetur, deltage i kamptræningen, skyde med bue og pil eller grille en pølse over bålet.

3 dage som Middelalderfamilie

søndag 15. oktober 2023 - onsdag 18. oktober 2023

For de eventyrlystne er det nu muligt at tilbringe 3 dage af efterårsferien i middelalderen. Her vil I få chance for at opleve en længe svunden tid hvor livet var meget anderledes end i dag. I løbet af de 3 dage vil I få en sanselig oplevelse der sætter sig i både krop og sjæl. I vil føle tøjet, smage maden, dufte røgen fra bålet og måske endda høre uglen i løbet natten. Læs mere her; https://ulvsborg.dk/udlejning/hytter-og-lejrplads/