Fra viking til ridder

Ridder til hest

søndag 17. juli 2022 - torsdag 21. juli 2022

De Brandenburgske riddere er kommet på besøg. De udnytter tiden med at dygtiggøre sig og holde deres træning ved lige med daglige ridderturneringer. Sådan et besøg rygtes vidt omkring og folk kommer til fra nær og fjern. De ser muligheden for at sælge deres varer og være en del af festlighederne. Besøg mjødbryggeren fra Une mjøds telt og smag de liflige dråber mens han fortæller om datidens brygningsmetoder og mjødens historie. Kig indenfor hos klædehandleren der både har uld, hør og nældedug. Oplev turneringen, hep på din ynglingsridder og gå på opdagelse blandt handlende og godtfolk på Stormandsgården.

Kommende aktiviteter

Der danses kædedans på Ulvsborg
Leg og musik i middelalderen

søndag 02. juli 2023 - torsdag 06. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

Der skal leges, spilles spil og musik og ikke mindst danses til tonerne af middelalderens musik. Kom og vær med eller nyd det hele lidt på afstand. På Ulvsborg er der plads til det hele.

Silke med den smukke høg
Jagtfugle i middelalderen

søndag 09. juli 2023 - torsdag 13. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

Mød falkoneren Jochen der er kommet på besøg fra det mægtige Tysk-Romerske kejserie. Med sig har han de værdifulde jagtfugle som kongen og stormanden sætter så stor pris på. Vær med når han præsenterer de smukke fugle for beboerne på stormandsgården.

Der er fuld fart over feltet
Fra viking til ridder

søndag 16. juli 2023 - torsdag 20. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

De Brandenburgske riddere er kommet. Oplev en Ridderturnering og det daglige liv i middelalderen...