Fra viking til ridder

Der er fuld fart over feltet

søndag 16. juli 2023 - torsdag 20. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

De Brandenburgske riddere er kommet for at besøge den danske konge. Undervejs gør de ophold på Stormandsgården hvor de holder formen ved lige under de daglige ridderturneringer. Der er fart over feltet når de kaster sig ud i deres drabelige øvelser og alle har deres favorit. Hvem holder du mon med?

Besøg ridderne i deres lejr eller gå på opdagelse i Stormandsgårdens huse hvor du kan hilse på smeden, madmor og alle de andre. Forsøg dig på buebanen, se bliden blive skudt af eller lav dit eget fladbrød i bagehuset. Nyd en stille stund mens du klapper geden eller far får bank af mormor på balancebommen.

Kommende aktiviteter

Der danses kædedans på Ulvsborg
Leg og musik i middelalderen

søndag 02. juli 2023 - torsdag 06. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

Der skal leges, spilles spil og musik og ikke mindst danses til tonerne af middelalderens musik. Kom og vær med eller nyd det hele lidt på afstand. På Ulvsborg er der plads til det hele.

Silke med den smukke høg
Jagtfugle i middelalderen

søndag 09. juli 2023 - torsdag 13. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

Mød falkoneren Jochen der er kommet på besøg fra det mægtige Tysk-Romerske kejserie. Med sig har han de værdifulde jagtfugle som kongen og stormanden sætter så stor pris på. Vær med når han præsenterer de smukke fugle for beboerne på stormandsgården.

Kunst og udsmykning

søndag 23. juli 2023 - torsdag 27. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

Mange kender begrebet den mørke middelalder men i virkeligheden var den både farverig og fuld af udsmykning på bygninger og klæder...