Fra viking til ridder

Der er fuld fart over feltet

søndag 16. juli 2023 - torsdag 20. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

De Brandenburgske riddere er kommet for at besøge den danske konge. Undervejs gør de ophold på Stormandsgården hvor de holder formen ved lige under de daglige ridderturneringer. Der er fart over feltet når de kaster sig ud i deres drabelige øvelser og alle har deres favorit. Hvem holder du mon med?

Besøg ridderne i deres lejr eller gå på opdagelse i Stormandsgårdens huse hvor du kan hilse på smeden, madmor og alle de andre. Forsøg dig på buebanen, se bliden blive skudt af eller lav dit eget fladbrød i bagehuset. Nyd en stille stund mens du klapper geden eller far får bank af mormor på balancebommen.

Kommende aktiviteter

Afhentning af Våbenskjold

onsdag 27. september 2023 - torsdag 19. oktober 2023

Det er nu muligt at afhente sit våbenskjold. Onsdag d. 4.10 er vi her fra 15:00 til 20:00, ellers er vi her mandage, onsdage og torsdage om formiddagen. Skriv til ulvsborg@ulvsborg.dk for at aftale nærmere. I efterårsferien, kan våbenskjoldet afhentes i entrételtet mellem 10.00 og 16:00.

Efterårsferie på Ulvsborg

søndag 15. oktober 2023 - torsdag 19. oktober 2023

Det er blevet efterår på Stormandsgården. Så beboerne har travlt med gøre klar til koldere og mørkere tider. Hverdagen er fuld af gøremål, der skal sankes urter, bages, kærnes smør og så skal brændeskuret fyldes med brænde. Der ar masser at gøre, så kom og giv en hånd med. Du kan også gå på besøg i stormandens kammer, tage på gudetur, deltage i kamptræningen, skyde med bue og pil eller grille en pølse over bålet.

3 dage som Middelalderfamilie

søndag 15. oktober 2023 - onsdag 18. oktober 2023

For de eventyrlystne er det nu muligt at tilbringe 3 dage af efterårsferien i middelalderen. Her vil I få chance for at opleve en længe svunden tid hvor livet var meget anderledes end i dag. I løbet af de 3 dage vil I få en sanselig oplevelse der sætter sig i både krop og sjæl. I vil føle tøjet, smage maden, dufte røgen fra bålet og måske endda høre uglen i løbet natten. Læs mere her; https://ulvsborg.dk/udlejning/hytter-og-lejrplads/