Efterårsferie

Barn og voksen laver krigertræning

søndag 16. oktober 2022 - torsdag 20. oktober 2022

Stormandsgården Ulvsborg slår dørene op og byder indenfor til en oplevelse af hvordan man levede for næsten tusinde år siden.
Folkene på stormandsgården er i gang med at gøre klar til den kommende vinter. Fadeburet skal fyldes op så Stormanden, hans familie og alle folkene i hans husholdning ikke kommer til at sulte. Der er masser at tage sig til og som sædvanlig er de kun glade for at få en hånd med de daglige sysler. Der bages brød, laves agern- og ærtemel, ryges fisk og kød, kærnes smør, gemmes grøntsager og tørres urter til senere brug.
Som altid er der prøv-selv aktiviteter for store og små. Skyd med bue og pil, slå munk og se om du kan slå ridderens rekord i pælekast.
Se med når vi skyder middelalderens kastemaskine – Bliden af

Kommende aktiviteter

Der danses kædedans på Ulvsborg
Leg og musik i middelalderen

søndag 02. juli 2023 - torsdag 06. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

Der skal leges, spilles spil og musik og ikke mindst danses til tonerne af middelalderens musik. Kom og vær med eller nyd det hele lidt på afstand. På Ulvsborg er der plads til det hele.

Silke med den smukke høg
Jagtfugle i middelalderen

søndag 09. juli 2023 - torsdag 13. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

Mød falkoneren Jochen der er kommet på besøg fra det mægtige Tysk-Romerske kejserie. Med sig har han de værdifulde jagtfugle som kongen og stormanden sætter så stor pris på. Vær med når han præsenterer de smukke fugle for beboerne på stormandsgården.

Der er fuld fart over feltet
Fra viking til ridder

søndag 16. juli 2023 - torsdag 20. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

De Brandenburgske riddere er kommet. Oplev en Ridderturnering og det daglige liv i middelalderen...