Bue uge

Bueskytte

søndag 31. juli 2022 - torsdag 04. august 2022

Stormandsgården har besøg fra fjerne egne. Det er de beredne bueskytter der har lagt vejen forbi. Oplev dem og hestene i aktion, når de viser deres kunnen på turneringsmarken.

Hele ugen, vil der udover det almindelige dagligdags liv på stormandsgården være fokus på buer. Hvordan så de ud? Hvordan lavede man en bue? Hvad blev de brugt til?

Derfor vil en del af vores prøv-selv aktiviteter naturligvis også være relateret til bueskydning. Lav f.eks din egen buestreng af nældefiber eller forsøg dig i dagens konkurrence på buebanen. Hvem ved måske slår du din mor eller farfar eller vinder dagens pris som den dygtigste skytte på dagen?

Kommende aktiviteter

Der danses kædedans på Ulvsborg
Leg og musik i middelalderen

søndag 02. juli 2023 - torsdag 06. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

Der skal leges, spilles spil og musik og ikke mindst danses til tonerne af middelalderens musik. Kom og vær med eller nyd det hele lidt på afstand. På Ulvsborg er der plads til det hele.

Silke med den smukke høg
Jagtfugle i middelalderen

søndag 09. juli 2023 - torsdag 13. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

Mød falkoneren Jochen der er kommet på besøg fra det mægtige Tysk-Romerske kejserie. Med sig har han de værdifulde jagtfugle som kongen og stormanden sætter så stor pris på. Vær med når han præsenterer de smukke fugle for beboerne på stormandsgården.

Der er fuld fart over feltet
Fra viking til ridder

søndag 16. juli 2023 - torsdag 20. juli 2023

Ulvsborg Historisk Værksted

De Brandenburgske riddere er kommet. Oplev en Ridderturnering og det daglige liv i middelalderen...