Godt at vide

Ja. Vi synes det er  rigtig hyggeligt med hunde på området.

Vi har dog en klar forventning om at du selv ved om din hund egner sig til at komme med og være blandt andre hunde og vores dyr(Geder, får og høns).

Hunden skal selvfølgelig være i snor

 

I er meget velkomne til at medbringe jeres egen mad og drikke. Vi har sat borde og bænke op hvor I kan sidde og nyde den. Vi har også et beskedet udvalg af grill-selv frokost i entré teltet.

 

Det må man godt, men vær sød ikke at smide resten af cigaretten fra jer i græsset. Vores dyr har ikke godt af at spise den, vi har ikke lyst til brand og så er det bare ulækkert at se på.

Ja, hvis du er over 15 år. Husk også legimation så vi kan se det er dit pas.

Der er parkering ca 30 meter efter den røde port ved den sorte træpavillion. Fra parkeringen er der ca. 200 mtr ned til Stormandsgården.

Derfor har vi også et par handicap parkerings pladser tættere på pladsen. Drej til højre af græsvejen 30 mtr efter den røde port. Følg vejen ca 150 mtr langs p pldsen og fårefolden. Ved t-krydset drejes til venstre. 50 mtr længere henne ligger pladsen til højre inde blandt træerne. Hvis du kommer hen til kvashegnet er du kørt for langt.

Der findes toiletter i forbindelse med området ved Salshuset.

Om sommeren er der desuden opstillet en badmobil ved p. pladsen. Desværre har det ikke været muligt at fremskaffe en handicapvenlig en af slagsen. Coronaen har åbenbart sat gang i byggebranchen så ALT er udlejet. Det beklager vi dybt og arbejder pt intensivt med at få ændret forholdene så det fungerer godt for alle.

Vi har 2 handicap parkerings pladser tæt på Stormandsgården. Se kørsels vejledning under Parkering.

Hele området er et græsareal der flere steder er noget ujævnt. vi har dog både set folk med krykker, rollator og selv ret tunge elektriske kørestole komme omkring.

Desværre er vi udfordret i forhold til egentligt handicapvenlige toiletforhold. Det beklager vi meget og arbejder derfor også intensivt på at rette op på problemet.