Tak for en skøn sommersæson

Vi glæder os til at åbne igen i efterårsferien

Så er det igen muligt at slå porten op for besøgende på Ulvsborg. Det betyder at vi tager imod besøgende helt som planlagt d. 5/7-2020 og fire uger frem, til og med 30/7-2020. Vi har åbent for gæster søndag – torsdag fra kl. 10:00 – 16:00.

Vi efterlever naturligvis de påbud sundhedsmyndighederne finder nødvendige at indføre for at få os alle sikkert gennem krisen. Derfor har vi forberedt forskellige tiltag, der gør det muligt at modtage gæster på Stormandsgården. Så håber vi at I vil bære over med særdeles uautentiske elementer som rigelige mængder af f.eks håndsprit i middelalderen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at COVID-19 også har påvirket os hårdt økonomisk. Derfor vil vi gerne takke jer der generøst har støttet os med kontante donationer. De hjælper os ikke blot med holde liv i Ulvsborg, men alle over 200,- hjælper os også i forhold til at fastholde vores status som almen nyttig fond. Du kan se mere om muligheden for at at række os en hjælpende hånd her

En anden måde at støtte os på er allerede nu at gå ind på Billetexpressen Her er det muligt at købe årskort til den kommende sæson. De kan bruges resten af året.

På gensyn i middelalderen

Find vej:

Kontakt os:
Ulvsborg@Ulvsborg.dk

Adresse:
Toftholmvej 66, 4550 Asnæs

Telefon:
7734 1201

Sociale medier:

Facebook.com/Ulvsborg

Instagram.com/ulvsborghistorisk

YouTube.com

Twitter.com/UlvsborgHV

Pinterest.dk/ulvsborg