Bestyrelsen for Fonden Ulvsborg Historisk Værksted


Anders Ehlers Andersen, advokat (formand), 41 år, mand

Tiltrådt bestyrelsen d. 23. februar 2016, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, uafhængig.

Bestyrelsesformand i Analog ApS, Næstformand i Tænketanken Demokratisk Erhverv, bestyrelsesmedlem i UBSBOLIG A/S, næstformand i Demokratisk Erhvervsnetværk, butiksbestyrelsesmedlem i SuperBrugsen Nørrebrogade, direktør i Ehlers Advokatanpartsselskab, direktør i Ehlers Advokatanpartsselskab Holding, Medlem af formueforvaltningen i Studenterforeningen, bestyrelsesformand i A/B Ro-Aks, kurator i Det Oehlenschlæger-Tegnérske Stipendiefond, bestyrelsesmedlem i Regensianersamfundet, medlem af Ankenævnet for Statens Uddannelsesstøtteordninger, medlem af censorkorpset ved De juridiske universistetsuddannelser.

Morten Bloch Lahrmann, leder og iværksætter, 35 år, mand

Tiltrådt bestyrelsen d. 23. februar 2016, der har ikke være genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, ikke-uafhængig.

Senior Manager hos Novo Nordisk A/S, medejer af Lahrsten I/S, grundlægger og bestyrelsesformand for Botler ApS.

Eric Karl Dietrich Zehmke, arkæolog, 58 år, mand

Tiltrådt bestyrelsen d. 30. november 2011, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, ikke-uafhængig.

Initiativtager til Projekt Ulvsborg Historisk Værksted fra 1997 og frem.

Medstifter af og formand for Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner i 1998-2010. Direktør for Fonden Ulvsborg Historisk Værksted fra den stiftes i 2004 og frem til 2010. Forskning, rekonstruktion, arkitekttegninger og historisk konception af Ulvsborgprojektet.

Udpeget af Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner, foreningen er tillige stifter af fonden.

Linda Boserup Jensen, administrativ medarbejder, stress-coach og samtaleterapeut, 50 år, kvinde

Tiltrådt bestyrelsen 13. marts 2016, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, ikke-uafhængig.

Skolesekretær på Nordskolen afd. Odden, bestyrelsesformand i Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner.

Udpeget af Middelalderforeningen Ulvsborgens Venner, foreningen er tillige stifter af fonden.