Aktør-info

Velkommen til Ulvsborg kære aktør/Willkommen nach Ulvsborg liber/ Dear participant, Wellcome at Ulvsborg

Pga situationen omkring COVID-19, er mulighederne for deltagelse som aktør på Ulvsborg i sæsonen, en smule anderledes end tidligere år. Der vil ikke være programlagte aktiviteter og derfor ingen afholdelse af aktør udgifter. Den levendegjorte formidling bygges op om det dalige liv på Stormandsgården. Det forventes at aktørerne forholder sig til, hvad de kan byde ind med i den sammenhæng og iøvrigt deltager enkelte praktiske opgaver der er på stedet, henover opholdet. Ulvsborg vil formodentlig komme til at vurdere aktørantallet løbende når de officielle udmeldinger omkring forsamlings størrelser kommer. Det kan i yderste konsekvens betyde at vi bliver nødt til at reducere antallet. 

Vi forventer at vores aktører selv har autentisk tøj, lejrudstyr og er interesserede i at formidle så autentisk som muligt. Eventuelle salgsvarer skal godkendes af Ulvsborg før boden åbner. Har du brug for hjælp til beklædning, overnatning eller andet så bed om at at vi vender tilbage til dig i tekstfeltet omkring lejrstørrelse(kontaktformularen)

Kunne du tænke dig at deltage som aktør i en af vores åbningsperioder, så udfyld neden stående formular.

Vi lægger løbende de informationer aktørerne har brug for til vores forskellige uger på de facebookgrupper der er oprettet til ugerne//The facebook groups made for each week, will continuously be updatet with information to all participants.

  • Ingen kategorier